Crisema.ro - Utilaje prelucrare lemn, metal si tabla - Reprezentant Bernardo

Cum cumpar

Cum comand ?
 
Comanda pe site-ul www.crisema.ro se poate efectua atat telefonic , la numarele: 0241 633 633 si 0725 633 633 cat si online.
Daca optati pentru comandarea produselor online , dupa alegerea produsului dorit , selectati cantitatea ( 1, 2 , etc ) si apoi apasati butonul "Adauga in cos". Pe pagina urmatoare vezi avea posibilitatea de apasa butonul "Continua cumparaturile" pentru a alege alte produse si a le adauga in cos sau butonul "Finalizeaza comanda" pentru a plasa comanda dorita. Pentru finalizarea comenzii aveti 2 posiblitate: "Finalizare comandă ca vizitator neînregistrat" sau "Inregistrare". Daca aveti deja cont pe site-ul nostru trebuie doar sa va logati si datele dvs vor aparea automat. Daca nu , completati datele dvs in formularul afisat si apoi apasati butonul "Continua". Pentru a plasa comanda apasati butonul "Finalizeaza Comanda"
Dupa parcurgerea acestor pasi, daca nu au existat erori, vei primi prin intermediul serviciului de email o confirmare a inregistrarii comezii dvs. Aceasta confirmare va contine sumarul cosului de cumparaturi, metoda de plata utilizata precum si codul comenzii.
Cum platesc ?
 

Plata produselor se va face prin trasfer bancar sau prin ramburs. In cazul platii ramburs, pretul produselor comandate se va achita curierului dupa inmanarea coletului.

 
Conditii de returnare
 
La solicitarea clientilor, www.crisema.ro se obliga sa accepte returul, in termen de10 (zece) zile de la data livrarii produselor comandate.
Va rugam sa ne adresati o instiintare scrisa in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si motivul pentru care intentionati sa returnati produsul. De asemenea, este necesar sa stim daca ati dori sa inlocuiti produsul returnat cu un altul sau doar returnarea contravalorii lui.
Daca motivul returului este faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de catre noi.
Daca motivul returului este oricare altul in afara unei comenzi gresit expediate de noi, taxele aferente transportului-retur sunt in sarcina dvs. In acest caz, nici un retur sosit cu plata ramburs nu va fi acceptat.
Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat.
***Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.