Crisema.ro - Utilaje prelucrare lemn, metal si tabla - Reprezentant Bernardo

Termeni si conditii

Termeni si conditii
 
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor TERMENI SI CONDITII. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Crisema Profesional S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

www.crisema.ro este intretinut de Crisema Profesional S.R.L. Site-ul este gazduit si administrat de Crisema Profesional S.R.L. 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.crisema.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Crisema Profesional S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acord a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGATURI

Crisema Profesional S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati orice produs de la Crisema Profesional S.R.L. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 10 zile si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.
Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).
Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de e-mail, mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda initiala.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Crisema Profesional S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului.
Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului, in baza chitantei cu costurile expedierii. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Crisema Profesional S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul www.crisema.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Crisema Profesional S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Crisema Profesional S.R.L., fara acordul scris al acesteia pe adresa de e-mail.

CONFIDENTIALITATE

Crisema Profesional S.R.L. respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Crisema Profesional S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Crisema Profesional S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Crisema Profesional S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera Crisema Profesional S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, Crisema Profesional S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Crisema Profesional S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului www.crisema.ro.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Crisema Profesional S.R.L. si a partenerilor sai. Din acest motiv, Crisema Profesional S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele prezentate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre partenerii nostrii. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Crisema Profesional S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Crisema Profesional S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Crisema Profesional S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni aparute in timpul transportului produselor cumparate in cadrul magazinului virtual.
Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Crisema Profesional S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor (telefonic sau in scris pe e-mail), urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIR

Crisema Profesional S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Crisema Profesional S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului care include 24% TVA si cheltuielile de expeditie. Crisema Profesional S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat in scris pe adresa de e-mail.

CONDITII LEGALE

Site-ul www.crisema.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Crisema Profesional S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si TERMENI SI CONDITII ai Crisema Profesional S.R.L., valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.